Keep Focus Projekt

Vi er 3 drenge fra greve som arbejder hårdt med Keep Focus for at få et app op og køre.
Længere nede på siden kan du se vores skitser af app ‘en og vores idéer til omkring hvordan vi godt kunne tænkte os den kom til at se ud, vi vil selvfølgelig også fortælle hvordan det hele kom frem osv. Læs videre…Idén:Det hele kom af vi skulle finde på hvordan man kunne spare på penge osv., vi kom frem til at hvis man nu lavede en app, omkring at hvis man f havde glemt at slukke lyset inden man kørte på arbejde eller i skole, så kunne man bare gå ind på sin app også slå det lys fra som så er tændt. Selvfølgelig virker det ikke bare kun ved hjælp af at man skal have app’ en, men man også skal have installeret en form for en box i sit el-system.

Eftersom vi havde vores ide til hvordan vi synes folk kunne spare og alle de andre grupper i klassen havde deres, sendte vores lære ( Lone ) alle idéerne til Keep Focus i Silkeborg, som så kom på besøg på Krogaardskolen i Greve, får at give alle grupperne feed back, Hvor Daniel fra Keep Focus så begyndte at snakke meget omkring vores Ide og om vi havde lyst til at tage til Silkeborg en dag, for så at arbejde videre med ham og Keep Focus med idéen omkring app’ en.
Nogle af jer har sikkert set noget af det i avisen (Syd kysten) da de også forbi Krogaardskolen, til et lille interview.

Vi tog til Silkeborg d.??? Og arbejdede videre med det hele sammen med Daniel, vi fik lavet det meste sammen med ham, men da vi ikke blev helt færdig har vi også arbejdet på det her hjemme, og der fortsat i gang med samarbejdet.

Billedet her viser selve appens forside.

Billedet her viser at når du har trykket på on/off knappen, kommer du ind på hvad du kan trykke on/off på.

Billedet her viser at når du har trykket “forbrug” kommer du ind hvor du kan se hvad du har sparet osv.

Billedet her viser: At når du har trykket på “Smileyen” så kommer du ind hvor du kan se hvilken smiley der lyser, altså så du kan se om din besparrelse er negativ eller positiv.

Billedet her viser: At når du har trykket på “Find spild” som er låst, hvilket vil sige man skal købe hele appen for at få den med, men her kan man finde ud af hvor man fx spilder.

Billedet her viser: At hvis man trykker på “Remind me”kommer ind ind hvor man kan trykke at appen skal minde en om fx at man måske har glemt at slukke lyset.