Robotter

Michelle, Jonathan og Andreas: Vores robot det er en grisebjørnefår. Den hopper baglens det er en vildbasse og ser lidt tyk ud. det var sjovt at lave den. Og Jonathan filmer. Den er lavet af 4 fjedre og pap og vat den har
en moter.

Malou og Nicola: Vores robot, er en rengøringsrobot.
Meningen med robotten er, at den glider hen af gulve, borde, stole m.m, og gør det dermed rent.
Vi tog en rengørings-svamp og limede en motor, og et batteri-hus på.
For at udsmykke vores robot, limede vi et skumgummi-ansigt på.
Vores robot hedder Rengøringsdamen:


Benjamin og Frederik har arbejdet med at lave en robot. Det tog der omkring en time men det lykkedes. Benjamin havde nogen ting at sige om deres robot : “Vores robot er en kamp kanin ved navn Poul den er hidsig, ustabil og ekstremt farlig så pas på”. Robotten hopper baglæns og har en shotgun og blottede tænder. Der vil inden længe komme et billede ind af Poul. 😀

Frode: Min robot er en som jeg har lavet i science, den kan kun køre i cirkler men var sjov at lave, jeg lavede den alene og her er en lille video og et billede om den.

Peter: Jeg har har lavet en lille robot som hopper rundt og måske gør lidt ren. Jeg lavede roboten af en rengøringssvamp, en moter og en batteriboks. Jeg startede med at lade bateriboksen til moteren, og limede det til svampen. Til sidst lage jeg noget favet katong om det.

Her er en robot, som Mikkel og Melanie har lavet. Den er bygget i en bagepulverbøtte, der er en moter i og en propel


Lucas: Jeg har lavet en robot rengørings-kat den kan køre rund i cirkler og gøre rent så man ikke behøver at røger en finger. Jeg her lavet den med en svamp låvet fra en pakke tegnestifter to batterriger en lille morter noget til at holde batterrigerne med, loder tin en loderkolpe noget spisjal plastik noget vamt vand.

Simon og Viktor: Hej alle. Vi har bygget en lille robert vi kalder for flaskehalsen. den er retsimpel at bruge, det viser vi i videoen.
bygningen: her er hvad i skal bruge: -1 plastikflaske -2 batterier -1 moter
vi startede med at klippe plastikflasken op. efter det fandt vi moteren og testede om den virkede. så lodede vi ledningerne sammen til proppelen.
så lavede vi noget som skal sede på propellen og tæpede det hele på og så er den klar til brug både i vand og på gulv.