Den levende station – De næste skridt

Da stort set alle komponenter i vores projekt benytter vand på en eller anden måde, er det væsentligt for virkeliggørelsen at vi kan få adgang til dette, også i regnfattige tider. Derfor vil det være nødvendigt at få vandrør gravet ned. Desuden skal disse selvfølgelig have påmonteret en pumpe, således at projektet kan benytte sig af vandet.

Vores projekt skal jo som sagt ligge på Greve Station og denne er jo eget af kommunen. Heldigvis har de planer for at ændre området, således at brugerne, togpassagererne, får mere ud af det. Da vi opdagede dette kontaktede vi dem, og lavede en aftale: To klasser vil komme med ideer til områdets udformning, hvorefter kommunen kan udvælge det bedste projekt, eller kombinere de to, som de lyster. Dermed er der rimelig stor chance for at vores projekt bliver til noget.

Hvis Greve Kommune beslutter at vælge vores projekt, eller dele af det, vil de selv betale det. Således behøver vi ikke bekymre os om de finansielle udgifter. Alligevel har vi gjort noget for at mindske dem. Blandt andet ved at designe tingene således at de kan bygges med genbrug. Desuden er langt de fleste elektriske ting selvforsynende via solceller og vandturbiner. Dermed vil projektet, når først det er oprejst, ikke være synderlig dyrt at have kørende.