Den levende station – Brugerne

Vi har fokuseret meget på at lave noget, der både kan bruges til børnefamilier, unge og ældre mennesker samt deres dyr. Det er vigtigt, at der ikke er nogen, der bliver udelukket fra vores samfund og heller ikke nogen, der skal føle sig utrygge. Samtidig skal der være muligheder for aktiviteter, som virker ved alle årstider, og det er også vigtigt, at det kan klare de store vandmængder.
Vi var rundt og spørge forskellige mennesker om hvad de gerne vil have på stationen. Der blev f.eks. nævnt toiletter, og der skulle være mere åbent, flere farver og natur. De sagde også, at de synes, at stationen som den ser ud nu, er meget kedelig og grå. Derfor prøver vi at opfylde nogle af de mange ønsker. Vi har så arbejdet videre og udviklet vores idéer, og har så tænkt på skøjtebane, modelskibsudlejning, legepladser, farverige bænke. Så alt det vi har tænkt på, er med formålet til børnefamilier, unge mennesker, vandforsinkelser, naturområder osv.
Vi har prøvet at skabe et sted, hvor folk kan mødes og have det hyggeligt med hinanden. Hvor man ikke bare sidder på en bænk med sin telefon og er ensom, men hvor man er aktiv med sine venner og familie.