Lions og blindebrillerne

Lions Club arbejder videre med blindebrillerne

Siden de tre drenge fra Krogårdskolen i foråret vand tkonkurrencen Unge Forskere med deres projekt ”Blind Vision” har de haft kontakt med Lions Club i Greve om det videre arbejde med blinbdebrillerne. Lions Club støtter handicappede og deres organisationer og har især fokus på at hjælpe blinde.

I september mødtes drengene med repræsentanter fra Lions Club Greve, Inger Andersson og Bjarne Petersen, og fra Lions Club Roskilde, Susanne Hjort Pedersen og Michael B. Hansen, der var vældig imponerede over de tre drenges store engagement og opfinderevne.

Lions Club fortalte om en lang historie med hjælp til blinde, startende med udviklingen af den allerførste blindestok og senest den nyeste blindestok – I-cane. De deltagende fra Lions Club udtalte at det ville være en naturlig følge, hvis  Lions beslutter at støtte udviklingen af drengenes blindebriller.
De tre drengene gik fra mødet med håbet om at deres opfindelse kan blive realiseret og komme de mange blinde og svagtseende til hjælp.

Eleverne Jeppe Grauert Krat, Lucas Norlander og Anders Ravn Olsen holder oplæg for Lions Club om deres projekt med hjælp til blinde.


Fra venstre: Bjarne Petersen Inger Andersson, Susanne Hjort Pedersen og Michael B. Hansenfra Lions Club lytter interesseret til projektet som vandt Unge Forskere konkurrencen.

Siden er drengene blevet inviteret til at deltage i et møde i Lions Club, hvor de kan søge støtte til gennemførelse af projektet med at prioducere blindebrillerne.