Løsningen

Den ene del af vores løsning er et alternativt gyngestativ. Det består af 6 gynger, fastgjort på et firkantet overdække, som er beklædt med solceller. På jorden er der en rande, som følger overdækkets kant. Denne er opfyldt af vand, som hele tiden pumpes op til overdækkets tag, hvor der ligeledes er en rande i kanten. Da der hele tiden pumpes nyt vand op i randen løber det ud over kanten, som er lavest på ydersiden. Der sidder desuden en kamlignende ting, som vandet skal løbe igennem, således at det ryger ned i stråler. Det havner nu igen i randen på jorden, og kan på ny pumpes op. Solcellerne på taget driver pumpen. Derudover skal gyngerne også kunne spille musik, således at hver gang gyngen når helt frem eller tilbage, udsendes en tone, som stiger i takt med at man gynger højere.

På pladsen skal der også være en skøjtebane. Denne tages kun i brug om vinteren, og er om sommeren blot en fordybning, som desuden kan fungere til opsamling af regn. Den er omgivet af tribuner. Ned til skøjtebanen skal der gå en trappe, som er malet som et klaver. Når man går på trinene skal de kunne spille musik. I midten af skøjtebanen skal der stå en stor sten, hvorpå vand løber ned med forskellige farver af lys skinnende igennem. Skøjtebanen er omgivet af bord- bænkesæt og parasoller, hvorpå runde bordplader er monteret. Desuden ligger der en kiosk for enden af skøjtebanen, hvori der også skal være toilet og skøjteudlejning. Over skøjtebanen skal der desuden løbe en bro.

Vi har også designet nogle specielle bænke. De fungerer sådan, at når man sætter sig på dem begynder et springvand. Der skal være flere bænke arrangeret i en cirkel og hver af dem tænder for forskellige springvand. Når solen skinner skal springvandene desuden lave regnbuer. Dette kræver dog at man sidder i den rigtige vinkel i forhold til solen, og derfor er bænkene placeret i en cirkel og kan tænde forskellige springvand.

Vi har også lavet en vandlegeplads der har fået et alt-godt-fra-havet tema. Legepladsen ligger over en fordybning som kan bruges som skaterplads når det er godt vejr og vandopsamling når det regner. Over fordybningen er der en bro fra stationen og til legepladsen så man ikke falder i hvis vandet ligger højt. Vi har fået ideen med at lave koraler og tang som stænger til at snurre rundt på, vores krabbe er en vippe og vores muræne der slynger sig gennem sten og fungerer som en rutchebane. Rundt om legeredskaberne står bænke og et stort ur der tæller ned til et vandshow med lys der starter hver time. Legepladsen kan bruges af alle aldre og er sjov at være på.